Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

L'opinió dels infants també es té en compte per desenvolupar el futur Parc del Botafoc

21/03/2017

El proper dissabte 25 de març, de 16 h a 20 h, a la plaça Nova, tindrà lloc l’acte “Junts guanyarem. Invencibles 2017” en solidaritat amb el càncer infantil, organitzat per Urban i Mambo i Junts Guanyarem (integradors socials de l’escola Narcís Oller de Valls), amb la col•laboració de l’Ajuntament del Vendrell, La Ballaruga i moltes entitats del municipi.

Durant tota la tarda hi haurà exhibicions d’escoles de ball, tallers infantils, jocs per a adolescents i adults, sortejos, obsequis i moltes sorpreses, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

I una de les activitats que estan programades és la recollida de l’opinió dels nens i nenes, menors de 12 anys, per al desenvolupament del parc del Botafoc. Els infants podran expressar la seva opinió sobre un dibuix mitjançant la tècnica del collage.

Davant de la previsió meteorològica per al cap de setmana, en cas de pluja, caldrà estar atents a les xarxes socials per si l’acte es trasllada en un espai tancat o si es posposa a una altra data.

L'organització ha decidit que aquest acte es farà al pavelló de l'Escola Àngel Guimerà.

Per a més informació: Participació Ciutadana, tel. 977 10 94 94.

 

Àmbit d'aplicació: Millora de l'entorn i del metabolisme urbà, Suport a la regeneració econòmica, Suport a la regeneració social i Optimització de les TIC
Font: Ajuntament del Vendrell

 

Junts Guanayerem

Fondo Europeo de Desarrollo Regional MINISTERIO DE HACIENDA
© Ajuntament de El Vendrell 2018