Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

L'Ajuntament del Vendrell es presentarà a la tercera convocatòria de l'EDUSI per millorar la qualitat urbana a l'entorn de la Riera de la Bisbal

24/05/2017

En data 22 de maig es va publicar al BOE la selecció d'estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integrat (EDUSI) que seran cofinançades mitjançant el programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020. L'Ajuntament del Vendrell, tot i que ha incrementat notablement la nota de valoració del projecte i ha aprovat tots els criteris avaluats envers la primera convocatòria del 2015, no ha estat seleccionat.

A Catalunya, 15 entitats locals han participat en aquest procés de selecció. Les dues actuacions seleccionades en aquesta segona convocatòria han estat Sant Boi de Llobregat i Sabadell. De moment, igual que en la primera convocatòria, la subvenció de l’EDUSI ha beneficiat l’Àrea metropolitana de Barcelona.

L’Ajuntament del Vendrell és l’única entitat de la província de Tarragona que ha participat en aquest procés de selecció d’estratègies. El projecte presentat, que compta amb un pressupost de 10 milions d'euros, preveu millorar l'entorn de la Riera de la Bisbal al seu pas pel nucli urbà del Vendrell. Des del consistori es continua treballant per presentar el projecte en una tercera convocatòria de selecció d’operacions que es preveu que s’obri properament.

Més informació: http://edusi.elvendrell.net/

Per a més informació: Àrea de Comunicació. Tel.: 977 16 64 62 (71).

Fondo Europeo de Desarrollo Regional MINISTERIO DE HACIENDA
© Ajuntament de El Vendrell 2021