Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Itineraris urbans, camins escolars

L’Ajuntament del Vendrell engega un procés participatiu per fer una diagnosi dels itineraris més utilitzats pels ciutadans i així traçar unes rutes ben senyalitzades, més segures i adaptades per a tothom, amb l’objectiu d’incentivar els desplaçaments a peu i en bicicleta. I un dels trajectes en els quals es vol centrar l’atenció és el dels camins escolars.

Itineraris urbans. Camins escolars

Descarregat la nostre App per IOS o Android.

App Store  Google PLay

 

Font: Ajuntament de El Vendrell
 

Queixes dels veïns pel mal estat d'un dels aparcaments municipals

Demanen que es netegi i es desbrossi la zona

El regidor del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) del Vendrell Joan Carrasco afirma en un comunicat que ha rebut queixes de veïns que utilitzen de manera habitual l'aparcament que hi ha al carrer Tarradellas, a l'alçada de l'Escola Àngel Guimerà, i de veïns de la zona dels barris del Puig i del Pèlag per la falta de manteniment que pateix la zona. Segons Carrasco, fa molt de temps que no es tallen les herbes a tocar del torrent del Lluc, i ja tenen una alçada considerable. En aquesta zona, segons els veïns que s'han adreçat a PxC, hi ha un alt risc d'incenci que "podria cremar molts cotxes", diu PxC. A més, els veïns també es queixen perquè el torrent és a tocar dels seus habitatges i especialment a l'estiu, amb les altres temperatures i l'herba seca, han de s"suportar tota mena d'insectes que proliferen al voltant de les reste, vidres i residus orgànics i de tot tipus". Joan Carrasco, com a firma que li reclamen els veïns que s'hi han adreçat, demana que es netegi i es desbrossi la zona urgentment.

 

Font: el 3 de vuit
 

Demanen millorar la neteja viària a l'entorn de la carretera de Valls

La Xarxa Vendrellenca ha donat el seu suport a la proposta del veí de Vendrell Diego Platero, per millorar la neteja viària de la carretera de Valls i el seu entorn. Platero va fer una recollida de signatures, arribant a obtenir-ne 487, que després va presentar a l'Ajuntament. La Xarxa també presentarà una instància a l'Ajuntament per saber «quines seran les mesures que prendrà el regidor responsable de la neteja viària per resoldre aquest problema». La Xarxa Vendrellenca considera «prioritari i molt necessari trobar una solució aquest problema, que ens és transversal a tots els barris de municipi», per això volen instar a l'Ajuntament «a trobar solucions que acabin amb la brutícia dels carrers, amb mesures concretes a través de la millora del servei de neteja viària que actualment considerem que dona un servei insuficient».

 

Font: BaixPenedèsDiari.cat

Una riera plena de deixalles

Les tasques de neteja de la vegetació deixen a la vista la brossa que s'acumula a la riera de la Bisbal al seu pas pel Vendrell

El de l'incivisme amb els residus i les deixalles és un dels problemes recurrents del Vendrell. Als baixos nivells de reciclatge o al llançament de deixalles que no toquen al costat dels contenidors, s'hi suma l'abocament incontrolat de residus a descampats, camins o a les lleres de les rieres.

 

Font: Baix Penedès Diari.cat

123...7»
Fondo Europeo de Desarrollo Regional MINISTERIO DE HACIENDA
© Ajuntament de El Vendrell 2021