Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Finalitzats els tallers participatius de l'Edusi

L’Ajuntament del Vendrell ha posat en marxa el disseny de l’EDUSI, l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrant “Construint el Vendrell (2017-2022)”, que fixa el full de ruta per millorar les condicions socials, econòmiques i ambientals del nucli urbà.

A través d’aquesta estratègia podrem participar en un procés de selecció perquè el Vendrell sigui beneficiària de fons europeus a fi de poder finançar diferents projectes que s’hi inclouen.

Per realitzar aquest procés, l’Ajuntament del Vendrell s’ha compromès a comptar amb una participació activa de les persones que cada dia viuen i treballen aquí: ciutadania, empreses i comerços, associacions i col•lectius.

Per aquest motiu, s’han realitzat cinc sessions informatives a l’Escola de Música Pau Casals:

  • El taller de participació sectorial: Intervenció urbana i sostenibilitat s’ha realitzat els dies 8 i 21 de novembre, de 18 h a 20 h.
  • El taller de participació sectorial: Desenvolupament econòmic i social s’ha realitzat els dies 9 i 22 de novembre, de 18 h a 20 h.
  • El taller de participació transversal: Estratègia de desenvolupament urbà i sostenible s’ha realitzat el 10 de novembre, de 18 h a 20 h.

Teixit associatiu i empresarial i nombrosos ciutadans han col•laborat activament en la priorització d’accions de millora de l’estratègia; s’hi ha detectat els principals problemes del nucli urbà i s’hi ha identificat propostes concretes d’actuació.

 

El ple del Vendrell aprova per unanimitat les bases de subvencions per l'IBI

El Vendrell ha aprovat aquest dilluns a la tarda en un ple extraordinari les bases de les subvencions per l'IBI. La proposta s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups polítics, i permetrà que les famílies amb rendes baixes puguin demanar la subvenció d'un 25% de l'IBI, que puja fins al 33% si hi ha algun membre de la família amb alguna discapacitat. Les persones que hi poden accedir són aquelles que tenen una renda màxima de 9.500 euros, tot i que també es tindran en compte el nombre de membres de la família, fins a arribar a un màxim de 23.000 euros de renda per a les famílies nombroses.

Llegir notícia complerta a BaixPenedesDiari.cat

 

Font: BaixPenedèsDiari.cat
Àmbits d'aplicació: Suport a la regeneració econòmica i Suport a la regeneració social

123...7»
Fondo Europeo de Desarrollo Regional MINISTERIO DE HACIENDA
© Ajuntament de El Vendrell 2022