Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

El Vendrell es queda un altre cop sense subvenció dels fons Feder

L’Ajuntament del Vendrell s’ha tornat a quedar sense la subvenció dels fons Feder de la UE que havia demanat dins del pla d’Estratègies de Desenvolupament Urbà, Sostenible i Integrat (Edusi). Malgrat que, en aquests segona convocatòria, el projecte del Vendrell per a la recuperació de l’entorn de la riera de la Bisbal ha aconseguit millors puntuacions que no pas en la primera, no ha estat suficient per garantir l’impuls econòmic que l’Ajuntament necessita per respondre a una despesa aproximada de deu milions d’euros..

 

Font: EL punt Avui

L'Ajuntament del Vendrell es presentarà a la tercera convocatòria de l'EDUSI per millorar la qualitat urbana a l'entorn de la Riera de la Bisbal

En data 22 de maig es va publicar al BOE la selecció d'estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integrat (EDUSI) que seran cofinançades mitjançant el programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020. L'Ajuntament del Vendrell, tot i que ha incrementat notablement la nota de valoració del projecte i ha aprovat tots els criteris avaluats envers la primera convocatòria del 2015, no ha estat seleccionat.

A Catalunya, 15 entitats locals han participat en aquest procés de selecció. Les dues actuacions seleccionades en aquesta segona convocatòria han estat Sant Boi de Llobregat i Sabadell. De moment, igual que en la primera convocatòria, la subvenció de l’EDUSI ha beneficiat l’Àrea metropolitana de Barcelona.

L’Ajuntament del Vendrell és l’única entitat de la província de Tarragona que ha participat en aquest procés de selecció d’estratègies. El projecte presentat, que compta amb un pressupost de 10 milions d'euros, preveu millorar l'entorn de la Riera de la Bisbal al seu pas pel nucli urbà del Vendrell. Des del consistori es continua treballant per presentar el projecte en una tercera convocatòria de selecció d’operacions que es preveu que s’obri properament.

Més informació: http://edusi.elvendrell.net/

Per a més informació: Àrea de Comunicació. Tel.: 977 16 64 62 (71).

El Vendrell torna a quedar fora de la subvenció europea de l'EDUSI

L'Ajuntament avança que ho intentarà a la tercera convocatòria

L'Ajuntament del Vendrell ha tornat a quedar descartat per rebre una subvenció dels fons europeus EDUSI (estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integrat). Després de no superar el tall a la primera convocatòria, el Vendrell es va presentar a la segona mirant de millorar aquells aspectes que havien quedat fluixos, com ara el de la participació ciutadana

 

Font: Baix Penedès Diari.cat

L'opinió dels infants també es té en compte per desenvolupar el futur Parc del Botafoc

El proper dissabte 25 de març, de 16 h a 20 h, a la plaça Nova, tindrà lloc l’acte “Junts guanyarem. Invencibles 2017” en solidaritat amb el càncer infantil, organitzat per Urban i Mambo i Junts Guanyarem (integradors socials de l’escola Narcís Oller de Valls), amb la col•laboració de l’Ajuntament del Vendrell, La Ballaruga i moltes entitats del municipi.

Durant tota la tarda hi haurà exhibicions d’escoles de ball, tallers infantils, jocs per a adolescents i adults, sortejos, obsequis i moltes sorpreses, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

I una de les activitats que estan programades és la recollida de l’opinió dels nens i nenes, menors de 12 anys, per al desenvolupament del parc del Botafoc. Els infants podran expressar la seva opinió sobre un dibuix mitjançant la tècnica del collage.

Davant de la previsió meteorològica per al cap de setmana, en cas de pluja, caldrà estar atents a les xarxes socials per si l’acte es trasllada en un espai tancat o si es posposa a una altra data.

L'organització ha decidit que aquest acte es farà al pavelló de l'Escola Àngel Guimerà.

Per a més informació: Participació Ciutadana, tel. 977 10 94 94.

 

Àmbit d'aplicació: Millora de l'entorn i del metabolisme urbà, Suport a la regeneració econòmica, Suport a la regeneració social i Optimització de les TIC
Font: Ajuntament del Vendrell

 

Junts Guanayerem

123...7»
Fondo Europeo de Desarrollo Regional MINISTERIO DE HACIENDA
© Ajuntament de El Vendrell 2017