Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Els problemes econòmics i laborals concentres les accions socials al Vendrell

El 2016 l'Ajuntament va haver duplicar el nombre d'actuacions respecte al 2011
Els problemes econòmics generen prop d'un miler d'intervencions municipals

 

Llegir noticia complerta a El Punt Avui+

 

Àmbits d'aplicació: Suport a la regeneració econòmica
Font: El punt avui

Els veïns definiran el parc del Botafoc al Vendrell

El govern del Vendrell ha obert un espai d'enquesta al lloc web municipal de l'Ajuntament on els ciutadans poden donar la seva opinió sobre els usos que ha de tenir el futur parc del Botafoc. Aquest és un projecte que el govern local ha lligat a una subvenció dels fons europeus Estratègia 2020, coneguts com a estratègies de desenvolupament urbà, sostenible i integrat (Edusi).

 

Llegir noticia complerta a elpuntavui.cat

 

Àmbit d'aplicació: Millora de l’entorn i del metabolisme urbà, Suport a la regeneració econòmica, Suport a la regeneració social i Optimització de les TIC
Font: El punt avui

Més de 700 famílies del Vendrell tenen ingressos insuficients o nuls

Un total de 743 famílies del Vendrell tenen ingressos insuficients per subsistir o directament cap tipus d'ingrés, segons dades ofertes pels Serveis Socials de l'Ajuntament. Aquesta ha estat una de les dades rellevants que s'han proporcionat a la memòria de l'any 2016 de la regidoria, on s'ha constatat que les atencions segueixen pujant any rere any. En total van passar pels Serveis Socials el 2016 un total de 2.438 unitats familiars, que sumaven prop de 7.900 persones. La majoria d'aquestes intervencions, més de 900, van ser per problemes econòmics.

LLegir notícia a BaixPenedesDiari.cat

 

Font: BaixPenedèsDiari.cat
Àmbits d'aplicació: Suport a la regeneració econòmica i Suport a la regeneració social

El Vendrell farà un estudi per saber les rutes més usades per anar a peu a les escoles

L'Ajuntament del Vendrell farà un estudi sobre quines són les rutes més transitades a peu pels vendrellencs a l'hora d'anar als centres escolars. Es tracta d'un procés participatiu que començarà tot just acabi el del Botafoc i amb el qual es té l'objectiu de «millorar la seguretat dels alumnes i dels ciutadans quan es desplacen a peu cap als centres escolars del municipi», segons ha apuntat el regidor d'Educació, Kenneth Martínez. Per això es podrà respondre una enquesta tant en paper com a través d'Internet i les diferents xarxes socials que depenen del consistori.

Llegir notíica complerta a BaixPenedesDiari.cat

Font: BaixPenedèsDiari.cat
Àmbits d'aplicació: Foment mobilitat urbana sostenible i Millora de l'entorn i del metabolisme urbà

123...7»
Fondo Europeo de Desarrollo Regional MINISTERIO DE HACIENDA
© Ajuntament de El Vendrell 2017