Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

L'opinió dels infants també es té en compte per desenvolupar el futur Parc del Botafoc

El proper dissabte 25 de març, de 16 h a 20 h, a la plaça Nova, tindrà lloc l’acte “Junts guanyarem. Invencibles 2017” en solidaritat amb el càncer infantil, organitzat per Urban i Mambo i Junts Guanyarem (integradors socials de l’escola Narcís Oller de Valls), amb la col•laboració de l’Ajuntament del Vendrell, La Ballaruga i moltes entitats del municipi.

Durant tota la tarda hi haurà exhibicions d’escoles de ball, tallers infantils, jocs per a adolescents i adults, sortejos, obsequis i moltes sorpreses, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

I una de les activitats que estan programades és la recollida de l’opinió dels nens i nenes, menors de 12 anys, per al desenvolupament del parc del Botafoc. Els infants podran expressar la seva opinió sobre un dibuix mitjançant la tècnica del collage.

Davant de la previsió meteorològica per al cap de setmana, en cas de pluja, caldrà estar atents a les xarxes socials per si l’acte es trasllada en un espai tancat o si es posposa a una altra data.

L'organització ha decidit que aquest acte es farà al pavelló de l'Escola Àngel Guimerà.

Per a més informació: Participació Ciutadana, tel. 977 10 94 94.

 

Àmbit d'aplicació: Millora de l'entorn i del metabolisme urbà, Suport a la regeneració econòmica, Suport a la regeneració social i Optimització de les TIC
Font: Ajuntament del Vendrell

 

Junts Guanayerem

Els problemes econòmics i laborals concentres les accions socials al Vendrell

El 2016 l'Ajuntament va haver duplicar el nombre d'actuacions respecte al 2011
Els problemes econòmics generen prop d'un miler d'intervencions municipals

 

Llegir noticia complerta a El Punt Avui+

 

Àmbits d'aplicació: Suport a la regeneració econòmica
Font: El punt avui

Els veïns definiran el parc del Botafoc al Vendrell

El govern del Vendrell ha obert un espai d'enquesta al lloc web municipal de l'Ajuntament on els ciutadans poden donar la seva opinió sobre els usos que ha de tenir el futur parc del Botafoc. Aquest és un projecte que el govern local ha lligat a una subvenció dels fons europeus Estratègia 2020, coneguts com a estratègies de desenvolupament urbà, sostenible i integrat (Edusi).

 

Llegir noticia complerta a elpuntavui.cat

 

Àmbit d'aplicació: Millora de l’entorn i del metabolisme urbà, Suport a la regeneració econòmica, Suport a la regeneració social i Optimització de les TIC
Font: El punt avui

Més de 700 famílies del Vendrell tenen ingressos insuficients o nuls

Un total de 743 famílies del Vendrell tenen ingressos insuficients per subsistir o directament cap tipus d'ingrés, segons dades ofertes pels Serveis Socials de l'Ajuntament. Aquesta ha estat una de les dades rellevants que s'han proporcionat a la memòria de l'any 2016 de la regidoria, on s'ha constatat que les atencions segueixen pujant any rere any. En total van passar pels Serveis Socials el 2016 un total de 2.438 unitats familiars, que sumaven prop de 7.900 persones. La majoria d'aquestes intervencions, més de 900, van ser per problemes econòmics.

LLegir notícia a BaixPenedesDiari.cat

 

Font: BaixPenedèsDiari.cat
Àmbits d'aplicació: Suport a la regeneració econòmica i Suport a la regeneració social

123...7»
Fondo Europeo de Desarrollo Regional MINISTERIO DE HACIENDA
© Ajuntament de El Vendrell 2022