Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, acepta el uso que hacemos de las cookies. usted puede cambiar la configuración de su navegador en cualquier momento.

Enquesta

L'Ajuntament del Vendrell et convida a dir la teva opinió sobre l'itinerari cap a l'escola o altres centres educatius, esportius, etc. per tal de millorar-ne l'experiència (seguretat, senyalització, estat dels carrers, voreres, etc.) dins el marc del disseny de l’Estratègia Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Amb la informació obtinguda podrem detectar els punts negres que dificulten el recorregut.

L’objectiu del projecte és que es canviï l’ús del cotxe particular per l’anada a peu o en bicicleta, d’acord amb allò estipulat per la Generalitat de Catalunya i pel Pla de Mobilitat que aporta prioritat a la mobilitat pel nucli del Vendrell a peu, en bicicleta o en transport públic.

D’aquesta manera, aquest projecte-estudi permetrà dissenyar actuacions urbanístiques que contribuiran al desenvolupament sostenible del Vendrell en el seu conjunt.

Sisplau, ajudi’ns a fer-ho possible responent aquesta enquesta:

© Ajuntament de El Vendrell 2017