Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Presentació

L’Ajuntament del Vendrell està dissenyant l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat “Construint el Vendrell” que permeti millorar les condicions socials, econòmiques i ambientals del nucli urbà de la ciutat.

El disseny d’aquesta Estratègia neix d’una profunda anàlisi territorial, demogràfica, econòmica, social i ambiental i requereix la participació activa de tots (ciutadania, teixit empresarial, col•lectius) que, a diari, viuen i treballen en aquest entorn per tractar de centrar tant les necessitats com les principals actuacions que cal executar als pròxims anys.

En aquesta pàgina podràs trobar diferents vies per fer-nos arribar la teva opinió. T’animem a què hi participis: LA TEVA OPINIÓ ÉS IMPORTANT per fer de la nostra ciutat un espai més ric, més social, més just, més participatiu, més sostenible i, en definitiva, millor.

“La sostenibilitat urbana fa referència a la millora perdurable i a llarg termini de les condicions socials, econòmiques i ambientals d’una àrea urbana singular. Per aconseguir-la, és necessari disposar d’una estratègia coherent, equilibrada i amb una visió a llarg termini i no únicament de projectes per abordar problemàtiques específiques”.

 

Més informació 

 

Notícies

© Ajuntament de El Vendrell 2022